Ayman Bel Assal is als manager van de toekomst geslaagd!!

Ayman diploma 2 
 
Ayman is geslaagd. Hij hield afgelopen dinsdag een gloedvolle powerpointpresentatie voor alle leerlingen, alle coaches en een aantal ouders. Ook de vader van Ayman was er!. Ayman hield zijn gehoor voor dat hij 7 interviews met managers heeft gehouden en dat hij geleerd heeft dat manager zijn niet alleen de baas zijn is, dat er diverse soorten managers zijn qua functie en qua eigenschappen, dat managen het organiseren van deskundigheden om je heen is, dat managen vooral is "goed met mensen kunnen omgaan". Uiteindelijk kwam Ayman toch nog met een opmerkelijke slotopmerking op een vraag uit het publiek. "Wat voor soort manager wil jij graag zijn Ayman?" vroeg iemand uit het publiek: Ayman antwoordde lachend "Pitbullmanager!!!"

Edward Neering

Ayman Diploma 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.