Pinkpop

Vandaag is het pinkpopfestival in Landgraaf. Zelf Iggy Pop komt nog opdraven om een zogenaamde brede programmering neer te zetten. Volg Pinkpop al jaren op TV. Kom steeds weer tot de conclusie dat er veel van hetzelfde is door de jaren heen. Ben in 1979 (Elvis Costello, Rush, Average Whiteband, Dire Straits, The Police enz) en in 1980 (U2, Joe Jackson, The Jam, Peter Tosh enz). Bijna allemaal namen waar je nog steeds van hoort. Dit alles in het sportpark van Geleen. In 1989 in Landgraaf geweest (Elvis Costello, Red Hot Chillipeppers, Joe Cocker, Sinead O’conner, de Dijk enz) Ook hier weer namen die je nog steeds hoort en kan zien spelen. De bands van de laatste jaren zie ik vaak eenmalig en daarna niet meer. het wordt dus tijd voor een heuse New Wave periode!

3 gedachten over “Pinkpop”

  1. ik weet niet wie melis/ maar als er een opperwezen zou bestaan zoals jij schrijft dan zou er toch niet zo’n rotzoi in de wereld zijn dat doe je je ergste vijand nog niet aan,dan heb ik het nog niet eens over de honger en de oologen in de wereld.vr.gr.e.m.fagel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.