Fort Pampus waterdicht verklaard

Pampus Gisteren samen met Els Verkaik naar de opening van het gernoveeerde Fort Pampus geweest. Op de foto hiernaast (van de MEGA site www.stelling-vanamsterdam.nl ) is nog de oude staat van het fort. Pieter van Vollehoeven verichtte de opening door met een brandweerslang over de koepel de spuiten en het Fort Pampus officieel waterdicht te verklaren. Pampus is schitterend hersteld. Niet door hersteld door Herstelling maar dit maal door een commerciele aannemer en de inzet van vele vrijwilligers. Het kost een paar centen om er te komen inclusief de boottocht betaalt de bezoeker 14 euro. Veel pers was aanwezig dus ik neem aan dat er vandaag in de kranten en op AT5 veel aandacht voor de heropening van Pampus zal zijn.

Edward Neering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.