Patrick Kluivert ass.trainer bij AZ

Az_30_juni_2008_005_2 Patrcik Kluivert keert terug onder de vleugels van Louis van Gaal. Hij is dit seizoen ass.trainer bij  AZ ihkv zijn trainersopleiding. Ook is Shota Averladze aan de selectie toegevoegd als ass. trainer/spelersbegeleier. Het was een drukte van jewelste op de eerste training van AZ voor het nieuwe seizoen. In een toespraak tot het aanwezige publiek, veel moeders met kinderen, kwam Louis van Gaal uitgebreid terug op het vorige seizoen. Er is lering uitgetrokken en sommige spelers moeten vertrekken zoals Koenders, Augustin. Schaars en Martens komen weer terug. We worden geen kampioen, aldus van Gaal. Dat legt teveel druk op de spelersgroep. "We  zien bij AZ geen topspelers maar goede spelers" Elke training moeten ze opnieuw bewijzen dat ze zich willen verbeteren> "Ik ben het afgelopen seizoen ook niet altijd even scherp geweest naar de spelers, dat zal dit seizoen zeker anders zijn". Op deze manier ging van Gaal zelf ook even door het stof. Er is een nieuwe shirtsponsor "Canteburry"dus Quick is commercieel de rug toegekeerd. Onder veel housemuziek en de clubliederen van AZ werden alle spelers het veld opgeroepen. Opvallend is natuurlijk ook de terugkeer van Germaine Lens en Kees Luijckx die afkomstig zijn uit de AZ-jeugd. Ook Swerts die aangkochte verdediger van Vitesse werd gepresenteerd. Er werd een volledige training afgewikkeld en van Gaal stond nog uitgebreid stil van de importantie van een goede arbeis-rustverhouding voor de spelers.

Foto boven: Volle tribunes op 30 juni 2008 langs het AZ trainingsveld

Foto"s onder: Moussa Dembele + spelers op AZ-trainingsveld

Foto’s: Edward Neering

Az_30_juni_2008_012

Az_30_juni_2008_015

Eén gedachte over “Patrick Kluivert ass.trainer bij AZ”

  1. Is die nieuwe back niet die mislukte speler van Feyenoord?
    We zullen hem volgen met extra interesse, want Louis koopt niet
    zomaar iemand !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.