De verstekeling

Texel_kerstmis_2007_039 Weer een aantal boeken uit. Allereerst "De verstekeling"gelezen van Anne Adoswa. Voor mensen op het werk beter bekend als Anne Fiddelaar. Prettige schrijfstijl en qua inhoud laat het goed zien dat een (bijna)illegaal in Nederland aan de andere kant van de wereld de koning is binnen zijn familie/geboortedorp. Tevens geeft het een mooie inkijk in de stroperigheid, corrrupitie van een afrikaansl and met als lijdend voorwerp de import van een oude vrachtwagen. Uiteindelijk bekroop me het gevoel van "blij dat ik in Nederland woon!"

isbn: 90 254 0857 1

Net uit "Alle dagen voetbal" van Henk Spaan. Leuk geschreven, vaak een glimlach en mooie rode draad van het voetbalelftal van zijn dochter wat hij samen met een assistent coacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.