Op huwelijk betrapt

Illegaal_huwelijk_7 Ik was gisteren met Hannah van der Veen van Cultureel Erfgoed Noord-Holland een rondwandeling aan het maken op de Zeehoeve en Fort Diemerdam. Dit voor de voorbereiding van het afsluitfeest van de stellingmaand dat aanstaande vrijdag hier wordt gehouden. We kwamen achter op het Fort van deze kustbatterij en zagen een aantal uitgedoste mensen. Ik dacht dat de theatergroep "No man’s land" aan het oefenen was. Desgevraagd bleken zij de theatergroep niet te zijn. De mensen waren met een fotosessie bezig van een bruid die even later in het huwelijk zou treden. Ze had de locatie gezien in Het Parool bij xc3xa9xc3xa9n van de wandelverhalen van John Jansen van Galen. "Gaat u ons eraf gooien nu we zonder toestemming hier zitten?"vroeg de mooie bruid met zachte stem (zie foto). "This time I see it through the fingers" antwoordde ik en kreeg even het "Tempoteam-gevoel".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.