Afscheidsdiner Stichting Herstelling

Afscheid_stichting_herstelling_009

Gisterenavond was het afscheidsdiner met het bestuur van de stichting Herstelling + een aantal andere genodigden. Tineke vertrok met noodweer uit Heiloo echter bij Restaurant Amstelhof/ Fort aan de Drecht in Uithoorn was het stralend windstil voorjaarsweer. Het is een prachtige avond geworden in een goede ambiance en met veel humor en de nodige reflectie. Goed om iedereen weer eens te zien na 4 maanden geleden de deur achter me dicht te hebben getrokken bij Herstelling.  Exc3xa9n van de cadeaux was het boekje "in het schaduw van de bal" van Gerrit Valk wat ik uit handen van voorzitter Jeroen Sprenger mocht ontvangen. Het boek, geschreven door een historicus, gaat in over de duistere kanten van het voetbal zoals doping, onderwereld, infiltratie en omkoping. Erg leuk om te gaan lezen. De ingelijste foto die ik van Alexander Senger (communicatieman van de stichting Herstelling)  mocht ontvangen toont aan dat zelfs ik een grondverzethapper kan bedienen ook al zit ik strak in het pak.

Daarnaast is Fort aan de Drecht niet zo maar een gekozen locatie voor dit afscheidsdiner. Fort aan de Drecht is xc3xa9xc3xa9n van 46 forten/batterijen van de Stelling van Amsterdam (SvA). Herstelling herstelt een aantal van deze forten van de SvA al werkgelegenheidsproject gefinancierd door provincie NH/Gemeente Amsterdam. Zo herstellen werkzoekenden cultureel erfgoed in onze directe omgeving. Fort aan de Drecht is ook zo’n fort waar Herstelling vroeger heeft gewerkt. Nu wordt het 100% economisch benut. Het is nu een trouwlocatie en er is een restaurant in gevestigd. Al eerder nam ik afscheid van het DWI-managmentteam werkbedrijf Herstelling in Restaurant ’t Fort in Vijfhuizen. In beide fortrestaurants een uitstekende keuken in een prima ambiance.

Bij het afscheid stond de volle maan te pronken tegen een heldere avondlucht. Een schitterend gezicht zo boven Fort aan de Drecht terwijl het windstil was.  Tegen twaalven keerden wij met zijn allen tevreden huiswaarts!

Edward Neering

Afscheid_stichting_herstelling_017

Afscheid_stichting_herstelling_014 Afscheid_stichting_herstelling_012

Afscheid_stichting_herstelling_019 Afscheid_stichting_herstelling_011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.