Het is volbracht!

HMP P en E

Foto: Kees Schelling

Prachtig weer in Parijs, bijna windstil en een strakblauwe hemel met een heerlijk lentezonnetje bij het Chateau de Vincences ten noorden van de Seine. Samen met Kees Klaver, Kees Schelling. Harry vd Wal en Paul Neering de halve marathon van Parijs gelopen. Paul en ik liepen dus voor AZG, onze actie levert tot op heden €1700,= euro op. Bij de stand van AZG in Parijs blijkt deze nederlandse actie op de tweede plaats is geëindigd van alle donateurs tijdens de AZGactie in Parijs. Mooi toch? Zie verder de actiesite van AZG  >> http://www.alvarum.com/edwardneering

Het is net niet gelukt om binnen de twee uur te eindigen, een kniesoor die daar op let en zoals Tineke het gisterenavond tegen mij zei. “Die halve marathon is gewoon niet jouw afstand”. Laten we het daarop maar op  houden en het was de laatste keer dat ik “m doe en daar ben ik blij om want ik ben wederom “gestorven” de laatste 5 km. Ik beperk mij tot de 10 km, ver zat.

Alle donateurs bedankt voor jullie bijdrage. Als het goed is heeft iedereen de CD ontvangen “Voor een joet zit je goed!” en voor de lezers die de CD als MP3 willen horen zie het vorige bericht op deze blog. Ik schrijf dit ook namens Bo Bogaard van www.bofit.nl  die de actie de afgelopen weken zowel financieel als met daadkracht (verkoop en promotie CD “Voor een Joet zit je Goed!”)  heeft ondersteund.

HMP groep

Foto: Marja Keijzer

Van links naar rechts: Paul Neering, Kees Klaver, Edward Neering en Harry vd Wal.

HMP medailles

Foto: Nicole Verwier

Op terugweg had ik een leuk gesprek in de Thalys met Nicole. Zij nam deze mooie foto van de medailles die als stil leven geduldig wachten op hun nieuwe eigenaar terwijl de meute, waaronder haar dochter met vriendin,  nog zwoegend onderweg is

Wil je toch nog een donatie doen? dan kan tot het einde van deze maand op >> http://www.alvarum.com/edwardneering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.