Frank Neering doet het!!!

 

Frank Neering NY profielFrank Neering Uitslag NY

De hele familie Neering mag trots zijn op Frank Neering. In een tijd van 4 uur 41 minuten en en 53 seconden heeft hij de New York Marathon (41 km en 195 meter)  volbracht voor het Kinderkankerfonds (KIKA). Als ik op Facebook de prestaties van mijn neef volgde moet ik zeggen dat ik mijzelf wel eens op de gedachte heb betrapt van “dat wordt drie keer niks”. In augustus zag ik nog een loopje van 9 km op een zondagmorgen in Purmerend. Maar hij heeft blijkbaar geheime trainingen gedaan en heeft het vandaag waargemaakt. Emotioneel zag ik hem over de finish komen en zelf werd ik dat ook. Wat geweldig dat hij dit presteert. Een diepe buiging van een trotse oom en zeker weten ook een apetrotse familie. Leuk om het ook live via Facebook te kunnen volgen en dat alles in het weekend dat AZ de macht grijpt in de Eredivisie. Dit kan geen toeval zijn!

Actuele foto’s zijn er nog niet, die volgen later.

Frank Neeirng Massagetafel

Frank Neering KIKAgroep

 

4 gedachten over “Frank Neering doet het!!!”

  1. Hallooooo familie !! Het mag duidelijk zijn dat ik super trots op mijn broertje ben!!! En op alle lopers van het team ze hebben 90.000 opgehaald voor kika . Niet alleen met de marathon ook met vele activiteiten, Frank ik vind je een kanjer!! Ps ome Ed dat van die 9 km klopt hij is pas 4 weken geleden echt begonnen hij had een agillespees blesure die heel hardnekkig was..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.