De familie Neering in de jaren veertig

Neering fam jaren veertig

Deze foto kreeg ik op de familiereunie van Kitty en Wil Neering uit Heerhugowaard. Dit is een foto uit de jaren veertig. Herkenbaar in het midden zijn Opa en Oma Neering en links Cor en Dora Neering ern rechts van Opa en Oma Anton en Stien Neering. Onderaan de foto zien we onze broers Kees (met bril) en Theo Neering. Op de tweede rij helemaal links de 2e man (kaal hoofd, gezicht valt enigszinsweg) is oudoom Gerard Neering (tandarts uit Zwanenburg en PSP raadslid in de gemeente Haarlemmermeer).

Andere wetenswaardigheden (ter gelegenheid waarvan was deze foto, het exacte jaartal en nog verdere duiding van personen) hoor ik graag.

Edward Neering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.