Met hart & Ziel Trockener Kecks

Rick_de_leeuw Je hebt van die nummers waarvan je denkt, althans ik wel, …>> die mag zeker niet op mijn begrafenis ontbreken. "Met hart en ziel" is hoe ik in het leven sta. "Met hart en ziel" is een prachtig nummer van de Trockener Kecks. Ik draag het nummer op aan allen die ik lief heb en geef het mee als uitgangspunt voor het leven. Klik op onderstaande link en je hoort dit nederlandstalige nummer met de magnifieke tekstregel erin "Hij lacht zijn tanden bloot ook al heeft ie die niet meer"

http://www.youtube.com/watch?v=TCTSrEVLTd4

Edward Neering

Op foto: Rick de leeuw/Zanger Trockener Kecks

Marja Keijzer exposeert in Zuidoost

Klaproos_2_2

Marja Keijzer, Vrouw van Andrxc3xa9 Neering exposeert samen met haar vriendin  Maria v.d. Brink in Amsterdam Zuid- Oost. Zie voor adres hieronder. Het is ook de moeite waard om haar website http://marja-keijzer.exto.nl//

te bezoeken. en de mooie schilderijen te bekijken van Portretten tot landschappen in Toscane en van StlllevenKnuffels tot Klaprozen (zie afbeelding)

Voor Neeringen en Keijzers zijn de afbeeldingen bij portretten zeker interessant omdat daar oa familieleden bij staan. Voor de Neeringen >> Theo Neering (overleden in augustus 2007) is tot twee keer door Marja geportretteerd.

EXPOSITIE : Mei en juni 2009 in Evean Henrixc3xabtte Roland Holst, Centrum voor Ouderenzorg Kortvoort 100 1104 NB Amsterdam. En in juli en augustus

2009 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam in Reigersbos en in De Amsterdamse Poort.

http://marja-keijzer.exto.nl//