Verboden Kringen

Rondom Amsterdam ligt de voormalige militaire verdedigingslinie "De Stelling van Amsterdam" Onlangs verscheen het boekje "Veboden Kringen" met tientallen wandelingen rond, langs en bij de forten van de Stelling van Amsterdam.

De titel verboden kringen is een verwijzing naar vroeger. Immers als je er wandelde werd je direct verwijderd immers je bevond je op militair terrein. In het boekje worden 34 wandelingen beschreven varierend van 6 km tot 25 km. (112 pagina’s)

ISBN: 10-90 5881-280-4.

of klik op onderstaande link om het digitaal te bestellen

http://www.jvw.nl/index.php?main_page=product_info&products_id=32856&zenid=2a9dcf1db8416d25fa00db8c1c65462b

Vaderdag, Papa zit Klem!

Voor mij geen slingers aan de wand op vaderdag. Ik doe er wel zelf aan maar mijn huisgenoten niet. Dat maakt vaderdag, iedere jaar weer, een eenzame excertie. Voor de grap stuurde ik een vaderdag-SMSje vanuit bed naar beneden of er misschien op vaderdag toch nog een kopje koffie in zou zitten, het grapje werd niet echt gewaardeerd.

Bij gebrek aan feest met mijn neus de Intermediar ingedoken. Mijn oog viel op het artikel van Daphne van Paassen "Papa zit Klem". Ik voelde me direct aangesproken en heb de tekst in korte tijd verzwolgen. Samenvattend, vaders doen heel veel in het huiselijk leven alleen telt het in de beleving van de vrouw niet in categrorie "Zorgtaken". De kunst als man is dus om het in die categorie te krijgen. Je zult zien dat je relatie-AEX-index met honderd punten binnen xc3xa9xc3xa9n week stijgt met alle voordelen die daar bij horen!!

De eerste 3 regels van het Intermediarartikel wil ik niemand onthouden.

" In de blije wereld van rupsje nooitgenoeg en Kaatje Kat steekt zijn krijtjesstreeppak af als een Hummer in een ecowijk." (Daphne van Paassen)

Voor wie het gehele artikel wilt lezen, klik op onderstaande link

http://www.intermediair.nl/artikel.jsp?id=853244

Edward Neering