Verbeek over bekerduel Ajax – AZ: “Ajax mag handen dichtknijpen met dit besluit”

De KNVB besloot onlangs het gestaakte bekerduel tussen Ajax en AZ volledig te laten overspelen. Gertjan Verbeek, trainer van de Alkmaarders, vindt dat de Amsterdammers geluk hebben met dit besluit.

“Ajax mag de handen dichtknijpen met dit besluit, want internationaal was de wedstrijd voor hen gewoon als verloren beschouwd”, aldus Verbeek aan De Telegraaf. Keje Molenaar vond juist dat AZ beloond werd voor hun gedrag. “Keje Molenaar heeft laten zien dat hij een slecht jurist is, omdat hij in deze kwestie niet denkt als jurist, maar als een Ajacied.”

De wedstrijd tussen Ajax en AZ werd in december gestaakt, nadat AZ-doelman Alvarado Esteban werd aangevallen door een supporter. Verbeek besloot zijn manschappen van het veld te halen om vervolgens niet meer terug te keren. Bron: Soccernews.nl (gemeld door Rucarni)

Op 1 april de halve marathon van Madrid!

Deel van deze lopers gaan naar Madrid

De Kogel is door de Kerk! Op 1 april gaan we de halve marathon van Madrid lopen. Kees Schelling, André Neering, Paul Neering, Edward Neering. Henk Bruning en nog een paar lopers van de Tom Wellerloop gaan de halve marathon van Madrid lopen. Mijn persoonlijke doel is om nu een keer de halve te lopen binnen de twee uur en het hoofddoel is natuurlijk om er een leuk weekend van te maken. De bonte avond wordt nu al ingekleurd. Madrid here we come

Foto: Op de foto al een belangrijk deel van de lopers van de Tom Weller loop.

En zo ziet er een spaanse inschrijving uit:
Enhorabuena, ya estás inscrito para la carrera. Mucha suerte!!!
Tus datos de inscripción:
Evento
XII Medio Maratón ASICS Villa de Madrid y III 5 Km MMT
Carrera Medio Maratón ASICS Villa de Madrid (21’097 km)
Tipo inscripción Inscripción general precio web
Fecha transacción 15/01/2012 19:28:00
Precio web 21,00
Numero Autorización Banco 570086
Referencia Banco 120090823912011519280606007000
Numero operación 12169
Deseo recibir un aviso en mi email cuando haya una nueva carrera en deporticket No
Nombre Edward
Apellidos Neering
Fecha Nacimiento 26/07/1958
Sexo Hombre
Nacionalidad Países Bajos
Correo electrónico edward.neering@gmail.com
Teléfono emergencia 673719494
Dirección c/Gral. Díaz Porlier 21-7B
Localidad adrid
Código Postal 8001
Provincia ADRID
País de residencia spaña
Marca acreditada 1:45
Lugar Egmond
Fecha 8/01/2011

Restauratie Landgoed Nijenburgh Heiloo

Vrijdagavond naar lezing geweest over de restauratie van het landgoed Nijenburgh. Een lezing is ieder jaar een vast item van de nieuwjaarsreceptie van de wijk Egelshoek in Heiloo. Ben jaloers op de twee huurders van het landhuis wat voor een deel museum is en voor een deel wordt bewooond. Ga er zeker een keer kijken. De restauratie wordt gedaan door Vereniging Hendrick de Keyzer. Net als bijvoorbeeld Stadsherstel Amsterdam restaureren zij cultureel erfgoed om voor het nagelacht te behouden.