Herstelling Horeca 5 Jaar! #Herstelling #DWI #lustrum

Uitreiking certificaten zelfredzaamheid 001 
 
Herstelling Horeca bestond gisteren vijf jaar. Vijf jaar geleden samen met Albert van der Lugt nauw bij de oprichting betrokken geweest. Leuk om gisteren iedereen weer even terug te zien. Mooi project voor werkzoekenden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt onder de bezielende leiding van Helena Hehanussa.

Edward Neering

1000e afspraak Stadsdeel Oost!

1000 e afspraak 

Mijn huidige opdracht is bij Stadsdeel Oost waar ik werk bij Burgerzaken als interim Manager. Sinds kort zijn we begonnen met digitale afspraken. Burgers kunnen digitale afspraken maken via internet en ook telefonisch via 14020. Een groot succes want vandaag was al de 1000e afspraak! De gelukkige kreeg een lunchbon van de coxc3xb6rdinatoren Haidy Wijders en Emma Tanajo. Ook een leuke promotie voor het  grand cafe Art en Food  binnen de ruimte van het stadsdeelkantoor Oost waar je wordt bediend door serveersters met een verstandelijke handicap. Erg leuk en lekker om te eten daar of wat te drinken!

Edward Neeing

Pancratiustoernooi, een duur feestje

Sissy – 12 mei 2011

Bron: website Witte Weekblad Badhoevedorp
 INGEZONDEN 
Het Pancratiustoernooi komt er weer aan. Veel jeugd uit Badhoevedorp en omstreken vinden het een gezellig feestje en iedereen gaat er altijd heen.
Ik keek van de week op de website van de voetbalclub, om te kijken wat de line-up was voor de vrijdag en zaterdagavond. Helaas is die hetzelfde als vorig jaar, met als klap op de vuurpijl: Jeroen van der Boom. Prijs van een kaartje per avond: xe2x82xac17,50.

Vorig jaar kostte het feestje xe2x82xac12,50 per avond. Ik vond het aan de dure kant, maar het gaf niet want het is altijd gezellig. Nu betalen we straks 5 euro meer, voor dezelfde line-up en dezelfde xe2x80x98bijzonderexe2x80x99 acts.
Ik ben niet gierig, ik haal bier daar en ik blijf ook lang. Tuurlijk zal het dit jaar ook wel gezellig worden want door de drank vergeet men toch alweer snel dat ze 5 euro meer kwijt zijn dan vorig jaar.
Maar ik vind het jammer dat zoxe2x80x99n dorpsfeest xe2x80″ want dat is het inmiddels wel xe2x80″ op deze manier moet veranderen. Tuurlijk, de organisatie kan er niks aan doen en xe2x80x9cJa, het is crisisxe2x80x9d is geen onbekende uitspraak tegenwoordig. Maar nodig dan niet die wannabe-Topper uit. Scheelt je geld genoeg om het leuk te houden en er zijn vast artiesten te vinden die voor de helft van de prijs een net zo leuk optreden neerzetten.

Ik ben overigens niet de enige die verbaasd was over de prijs. xe2x80x9cDan ga ik maar een avondxe2x80x9d is een reactie die ik meerdere malen hoorde. Dat betekent dus dat er xe2x80″ ik zeg het maar even xe2x80″ de helft minder drank verkocht als er meer jeugd zo over denkt.

Om het op zxe2x80x99n Cruijffiaans te zeggen: "Voordat ik een fout maak, maak ik die fout nietxe2x80x9d, helaas geldt dat, dit jaar, niet voor de organisatie van het Pancratiustoernooi.