Katerloop Limmen morgen om 10.30 uur

Maalwaterrun_2009_002 

start 10,30 uur in Limmen 10 en 5 km.
De Limmer IJsclub houdt zondag 13 september 2009 tijdens de kermis Limmen de jaarlijkse Katerloop.De loop staat open voor iedereen, wedstrijdlopers en recreanten, er kan 5 of 10 kilometer gelopen worden. Er zijn prijzen voor de 5 km voor de jeugd t/m 15 jaar en voor de deelnemers van de 10 km.

Het inschrijfgeld bedraagt:
xe2x82xac 3,- zonder herinnering
xe2x82xac 4,- met herinnering voor de jeugd t/m 15 jaar
xe2x82xac 5,- met herinnering voor de ouderen

Inschrijven vanaf 9.30 uur in Sporthal D Enterij (centrum dorp Limmen), waar ook kleed- en douchegelegenheid is. De start is in het park, nabij de sporthal, om 10.30 uur. Voor de kinderen is er de Parkloop.

Niemand regeert

Hoorde hedenmorgen de columnist  (NRC) Marc Chavannes op Radio 1, goed verhaal, plausibel en volgens mij sluit dit boek aan bij mijn adagium "Leve de publieke zaak"
Edward Neering
Boek: Niemand regeert

niemand-regeert.jpgxe2x80x98We leven in een fijn land, maar o, wat maken we er een potje van. xe2x80x98 Dat is volgens politiek columnist en blogger van NRC Handelsblad Marc Chavannes het grondgevoel van de Nederlanders over Nederland. Geen wonder dat we er zo over denken, want onze overheid geeft al jaren niet meer om regeren. Liever dan het heft in eigen hand te nemen, laat ze de publieke zaak over aan marktwerking, en moet er een knoop worden doorgehakt, dan stelt de zittende regering dat bij voorkeur uit tot het volgende kabinet. Denk aan heikele kwesties als het rekeningrijden of de aanleg van de hogesnelheidslijn. De staat kan te weinig, aldus Chavannes. Zijn observaties verschenen deze week in de bundel Niemand regeert, de privatisering van de Nederlandse politiek.

(uitgeverij NRC Boeken)

bron: tekst is afkomstig van site Trosnieuwsshow