Rustige week

Boorgaten_2

Redelijk rustige week gehad. Na alle emoties van de afgelopen twee weken weer langzaam in het ritme gekomen van de dagelijkse sleur. In ieder geval ben ik blij dat de dagen weer langer worden, het maakt een ieder weer opgewekter rondom mij heen of ben ik het zelf? Hoe dan ook de lente tintelt om ons heen!  Toch is het opvallend als er iemand uit je familie is overleden hoe het leven gewoon verder gaat en dat je ziet dat mensen zich om de kleinste zaken enorm kunnen opwinden.

Op het werk veel overleg gehad deze week. Vanaf volgende week weer naar de werkocaties op de Stelling van Amsterdam want dat is er de afgelopen periode bij ingeschoten en daar gebeurt het feitelijk werk van  Herstelling. Het is vanzelfsprekend dat medewerkers je dan ook daar verwachten. Voorts een keer een alcoholloze week ingevoerd, toegegeven ik voel me toch fitter maar vanavond zal ik weer proosten op de verjaardag van een zoon van een vriend van mij. Door zonder booze even door het leven te gaan is er wel weer een extra kilo kwijt en staat de barometer op 86 kg, dus nog vier te gaan. Gisteren de subsidie-aanvraag met Els rondgemaakt voor de provincie Noord-Hiolland voor de stichting Herstelling, allemaal prima gelukt en dus de deur uit!

Inmiddels ook weer de looptraining hervat, ik verwacht begin mei de 10 km te kunnen lopen van de Kikarun. Lnagzaam aan krijg ik mijn oude loopvorm terug. Nu nog de Dam tot Dam loop in september 2008 onder de 1. 40 uur en ik ben echt weer helemaal terug!

Edward Neering