Netwerkweer

Pampus_2008_de_opening_065 Gisteren een begrafenis van de moeder van een goede vriend en een afscheidsreceptie van de directeur DWI gehad. Het was een drukte van jewelste in het CCC aan de Weesperstraat. Veel te lange speeches waren een grote hobbel die genomen moest worden, bijna anderhalve uur! Anyway het hele netwerk van Werk & Inkomen, de bestuursdienst Amsterdam enz was aanwezig. Het was dus weer goed netwerkweer daar op de 5e van de Weesperstraat. Van Wim Schreuders kunnen we nu achteraf zeggen dat jij rust heeft gebracht aan het front van de sociale dienst Amsterdam. Met zijn nieuwe Dienst Werk & Inkomen heeft hij de eerste bres geslagen tussen onrust en stabiliteit. Hij heeft gezorgd voor stabiliteit en het Parool het zwijgen opgelegd. Met meer dan 5 jaar directeurschap is hij de langst zittende directeur van de sociale dienst van Amsterdam. Ja dat is een knappe prestatie!.

Coen van de Louw, Christien Bronda en Bea Visser-Rose krijgen dus een nieuwe Algemeen directeur. Er is nog veel te verbeteen in het domein van de sociale zekerheid van Amsterdam! We zullen zien wat het nieuwe directieteam gaat presteren.

Edward Neering

Eric ten Hulsen nieuwe directeur Dienst Werk en Inkomen A’dam. 

bron: Amsterdam.nl
Eric ten Hulsen wordt de Algemeen Directeur van de Dienst Werk en Inkomen (DWI) in Amsterdam. Hij begint op 1 september 2009 en volgt daarmee Wim Schreuders op.

Eric ten Hulsen werkt sinds 1998 bij de gemeente Amsterdam. De afgelopen twee jaar was hij directeur van het Calvijn met Junior College (VMBO) in Slotervaart. Daarvoor was hij directeur Concern Organisatie bij de gemeente. Op 1 september 2009 zal hij Wim Schreuders opvolgen als Algemeen Directeur bij de Dienst Werk en Inkomen.

Na zijn studie Sociale Psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam begon Ten Hulsen zijn loopbaan bij de Rijksbelastingdienst. Na verschillende functies bij de Rijksbelastingdienst te hebben vervuld maakte hij in 1998 de overstap naar de gemeente Amsterdam. Eerst als adjunct-directeur en een jaar later als directeur Concern Personeel en Organisatie en vanaf 2005 Concern Organisatie van de Bestuursdienst van de gemeente Amsterdam.

Wethouder Freek Ossel (Werk en Inkomen): xe2x80x9cDe Dienst Werk en Inkomen staat voor een belangrijke opgave gezien de economische recessie. Daar is een sterk directieteam voor nodig. Ik heb er vertrouwen in dat Eric ten Hulsen hierbij een toegevoegde waarde is.xe2x80x9d

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.