Willem II – AZ, de Malaise

Demy_de_zeeuw_1Gisterenavond op de buis gekeken naar Willem II — AZ. het verlies van 0-3 zal in Alkmnaar en in huize Neering is ie hard aangekomen. Tijd voor een analyse. Blessures zijn geen excuus. Het in onbegrijpelijk dat een speler als Pele uberhaupt nog op de bank mag zitten laat staan dat ihij speelt. 90% van de ballen die hij aannam speelde bij verkeerd of niet door maar het ergste aan zijn gebarentaal is nog dat hij zich er niet verantwoordelijk voor voelt en dat is funest voor de teamgeest. De onderlinge irritaties waren dan ook duidelijk te zien Daarnaast is er een collectieve faalangst en wat voor Pele geldt geldt ook voor Milano Koenders. Voor RKC prima maar niet voor AZ. Voorts hebben veel spelers absoluut niet de vorm van vorig jaar maar dan gaat voor een deel nog wel goed komen. Tenslotte vinden wij het nog steeds onbegrijpelijk dat Gretar Steinson, wiens contract liep tot 2011 nu als aan een engelse club is verkocht. Daarover de saus van de klucht Alves en de malaise is daar. Tijd voor Louis van Gaal om zijn allen de kroeg in de duiken en daarna naar de disco en vervolgens de westrijd tegen PSV spelen, let maar op!!

Vader en Zoon Neering

Eén gedachte over “Willem II – AZ, de Malaise”

  1. ha edward

    dank voor je reactie, ben gisteren meteen gaan updaten na ons gesprekje zaterdag,maar toen was jij al langs geweest; ik was overigens doodop waardoor ik weinig spraakzaam was die avond.
    ik kies bewust voor zonder beeld omdat mensnen die bij schruingschrijft kijken alleen kort snel gericht geinformeerd willen worden..

    bij jou is het een beetje sportblog aan het worden niet? weten we al bij de Alkmaarder Courant dat jij zou fanatiek bent? Ik ken daar wel mensen..

    Hartleijke groet
    Jos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.