Antwerpen Trial run 2015

 

Antwerpen trial logo

Het nummer “Voor een Joet zit je goed kun je beluisteren bij het lezen van deze blog. Klik op het pijltje. Het nummer gaat over de halve marathon in Berlijn en Parijs, was tevens een donatielied en de belofte om nooit meer een halve marathon te lopen.

Antwerpen trial run 4
Beste TWL* deelnemers, beste lezers van deze blog,

Inderdaad de mooiste loop van het jaar is die in Duin en Kruidberg oftewel de *Tom Weller Loop, de eerste zondag in november. Na 10 jaar is het mooi geweest, hulde aan Paul Neering voor de organisatie. We zullen nooit vergeten dat dit de enige loop in Europa was waar je zelf de weg moest vinden!

Antwerpen trial run 3
Sinds enkele jaren is er een nieuw jaarlijks evenement geboren: de halve marathon lopen in een Europese stad. We zijn in Madrid, Berlijn, Amsterdam en Parijs geweest.
In 2015 staat de urban trail in Antwerpen op de agenda. Geen halve marathon meer, Edward loopt AOW afstanden en ziet de 10 km als zijn nieuw specialisatie en tevens max, en de rest van de deelnemers doen mee.
De afstand in Antwerpen is ongeveer 12 km (Edward maakt hiervoor een uitzondering) en het parcours is totaal anders dan normaal!! Dwars door de mooie stad Antwerpen en dwars door gebouwen heen, trap op en af! Antwerpen trial station
Inschrijven kan vanaf donderdag 18 december en de loop zelf is in het weekend van 14 -15 maart 2015.
Mijn advies: meedoen!  want dit is zo uniek en dat  loop sluit mooi aantop de reeds gelopen eurpopese hardloopevenementen.
Site: Antwerpenhttp://www.sport.be/antwerpurbantrail/2014/nl/
Gewoon doen!

Jan Ruijter.

Antwerpen triam run 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.