Wilders gaat asperges steken!

Wilders gaat asperges steken!
Zo, heet van de actuele naald nu maar eens een politieke blog op de AGA-NING. Ik vind dat Mark Rutte na de verkiezingen de politiek moet verlaten. Immers hij is eindverantwoordelijk voor deze “LPF-achtige toestanden”. Anderhalf jaar geleden gewaarschuwd voor dit scenario hebben zowel VVD en CDA (met zeer rumoerig congres) hier JA tegen gezegd onder aanleiding van Rutte. Een wankel minderheidskabinet willens en wetens gelanceerd midden tussen de Kredietcrisis en de Eurocrisis in. Rechts Nederland kon “Zijn vingers bij dit regeerakkoord aflikken”. Wat we likken zijn de wonden van deze onverantwoorde politieke keuze en zijn terug naar af met oplopende schulden en tot stilstand komende economie. Ook in Amsterdam zullen we dit gaan voelen. En last but not least er komen weer nieuwe verkiezingen aan.
Om maar even met de deur persoonlijk in huis te vallen. Ik ben beschikbaar om het land uit het slop te halen. Ik ben er klaar voor! Geen nieuwe verkiezingen allereerst. We nemen de verkiezingsuitslag van juni 2010 en ik maak een zakenkabinet om de politieke belangen zoveel mogelijk te elimineren. We nemen het pakket zoals het nu op tafel ligt en schaven het bij. AOW vanaf 2014 naar 66 jaar, Hypotheekrente in 20 jaar afbouwen en starten in 2013 met 1/20 deel minder per maand. Flexwet arbeidsmarkt afschaffen, gemeenten en stadsdelen terug naar een kernactiviteiten. Iedere gemeente wordt verplicht een soort AGA/Flexschil te organiseren en de huidige wet “werken naar vermogen” wordt drastisch aangepast. We zijn actief lid van de EU en de eigen bijdrage voor medicijnen gaat van tafel want reeds in de jaren tachtig is gebleken dat dat niet werkt, verzinnen we anders voor.
Het allerbelangrijkste wat ik ga doen is om het politieke stelsel te hervormen. We gaan naar een Duits systeem met waar je meer dan 5% van de stemmen moet hebben om als partij in het parlement te komen. We moeten af van de versplintering van de Nederlandse politiek (wat ook geldt voor Gemeenteland). Hierdoor wordt ons landje onbestuurbaar. Dus geen SGP, CU en 50+ en Partij voor de Dieren en zelfs Groen links en het CDA moeten vrezen.
Tenslotte: En Wilders en cs? Geen paniek, ik ga regelen dat de Melkertbaan in crisistijd weer in ere wordt hersteld en dat bestuurders die wachtgeld krijgen een actieve sollicitatieplicht hebben met werkplicht en dat geen werk rondom het minimum accepterenx85. Einde uitkering is. Dus x85of Geert steekt straks asperges of plukt aardbeienx85 of Geert geeft Mauro bijles tijdens zijn studiestage. Mark kan volgen. Er is hoop!