Werk

Fort Ossemarkt met brug Weesp 
Foto: Edward Neering (Fort aan de Ossemarkt te Weesp)

Gisteren bij de nieuwjaarsreceptie geweest bij de Stichting Herstelling. Ditmaal was de happening op de Zeehoeve in Diemen. Wellicht omdat de bijeenkomst in verwegistan werd gehouden was het aanzienlijk minder druk dan voorgaande jaren. Toch weer leuk om  velen terug te zien ook al heb ik veel mensen gemist. Altijd weer die betrokkenheid die mij treft. Daarnasst natuurlijk ook goed voor het netwerk. Voor het eerst Bas van Delden ontmoet, xc3xa9xc3xa9n van de nieuwe directeuren van DWI. Prima man lijkt mij. Verassend was de komst van Coen van de Louw  en oud-collega en interim manager bij Boer &Croon, Jan Bos en tenslotte  de Amsterdamse ombudsman Ulco van der Pol.

Vanmorgen een meeting gehad met mijn huidige directeur van AGA Adviesgroep Amsterdam over social media in de USA. Een aantal mooie voorbeelden en dillema's tussen beheersen/regie en transparantie. We ontkwamen niet aan Obama. Leuk en goed om deze kennis te delen nav haar studiereis in de VS.

Ik ben mijn huidige opdracht bij DMB aan het afronden. Volgende week de laatste week. Vanaf 24  janurai heb ik een nieuwe opdracht, althans hoogstwaarschijnlijk. Wordt vervolgd dus!

Morgen ga ik naar het 5-jarig bestaan van de Weekendacademie in Amsterdam West. Maxima komt het jublileum opluisteren. Ik verwacht grote belangstelling.

Edward Neering