Copa DWI 2010

030920106132 
Gisteravond  in Amsterdam Watergraafsmeer naar de Copa DWI geweest op het terrein van voetbalvereniging TOS-Aktief naast de Jaap Edenbaan.. Een voetbaltoernooitje georganiseerd door een paar enthousiastelingen zoals Leon Daanen ('T komt goed!), Llolyd Pardi, Jan Maaitita en Rob Moerbeek. Op hun beurt worden ze weer ondersteund door een groep enthousiaste vrijwilligers. Het weer was perfect  en het goede nieuws van het afhaken van de PVV bij de kabinetsformatie  ging als een lopend vuurtje door de menigte heen. Deelnemers van de Copa DWI zijn een mix van gemeentelijke diensten (vooral DWI), UWV, CWI en een aantal re-integratiebedrijven zoals Pantar Amsterdam, Herstelling, Herstelling Zeehoeve, het praktijkcentrum DWI en Implacement. Voor de vijfde keer inmiddels en nu met een heuse wisselbeker en bij deze 5e editie  werd de BBQ voor de eerste maal verzorgd door Horeca Herstelling.  Net als de vorige keer in 2008 won ook Implacement weer de beker. Op de foto de trotse Samir Zahhaf met de beker nadat Implacement  de finale had gewonnen met 2-0 van het DWI combiteam van de werkpleinen Nieuw West en Zuidoost. Eric ten Hulsen reikte als nwe DWI-directeur ditmaal voor eerste keer de bekers uit namens de DWI.

Leuk om iedereen weer eens terug te zien en even bij te praten. Bij Praktijkcentrum/Herstelling en de Zeehoeve toch al weer vele nieuwe gezichten. Een bewijs dat het hele re-integratiegebeuren een dynamisch veld is en ook denk ik zal blijven. Ook nu er mogelijk forse bezuinigingen voor de deur staan. 

Volgend jaar ga ik zorgen dat er ook een team van AGA Adviesgroep Amsterdam (Bestuursdienst Gemeente Amsterdam) gaat meedoen. Implacement is gewaarschuwd!

Edward Neering

030920106128 
De keeper van Herstelling en tevens teammanager bij DWI Werkbedrijf Herstelling Nico Lammers.

030920106126 
Fred Kanters (werkmeester indroductie DWI/Herstelling) en Els Verkaik (Secretaresse bij DWI/Herstelling)