Mounir El Hamdaoui niet naar Ajax!!

Mounir El Hamdaoui

Een goede ontwikkeling. Mounir El Hamdaoui mag zeker weg bij AZ. Goed voor hem als voor AZ. Maar niet naar Ajax, de aartsrivaal. Demy de Zeeuw was natuurlijk een grote foute transfer van AZ. Het zal verder rechtkommen!

ALKMAAR – De transfer van Mounir El Hamdaoui van AZ naar Ajax gaat niet door. De clubs hadden vrijdag overeenstemming bereikt over de transfersom, maar de salariseisen van de Marokkaanse aanvaller waren Ajax te gortig. ''Het verschil tussen vraag en aanbod was veel te groot'', zo liet een woordvoerder van de Amsterdammers zaterdag weten. AZ bevestigde dat de transfer is afgeketst.

De clubleiding van Ajax heeft AZ zaterdagochtend laten weten dat de transfer niet doorgaat. ''De zoektocht naar een nieuwe nummer 9 gaat verder'', aldus de zegsman van Ajax. Trainer Martin Jol wil graag op korte termijn een vervanger hebben voor de vertrokken Marko Pantelic. Ajax speelt woensdag de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen PAOK Saloniki.

Martin Jol is op zoek naar een spits en een rechtsbuiten. De Telegraaf meldde zaterdag dat Emile Mpenza in beeld is als de transfer van El Hamdaoui niet doorgaat. Daarnaast zou het verlanglijstje van Jol bestaan uit de Duitse buitenspeler David Odonkor en oud-Ajacieden De Mul, De Ridder en Leonardo. (HET PAROOL)

 Bron: www.hetparaool.nl