2e Prijs Fotowedstrijd gewonnen Stelling van Amsterdam

Pampus Tekst: site Stelling van Amsterdam

Van september 2008 tot en met 1 april 2009 vroeg Cultureel Erfgoed Noord-Holland bezoekers om hun kijk op de Stelling te geven. Vervolgens kon het publiek hun voorkeur afspreken.
Kaarslicht van Wilco Barg ontving van de bezoekers van deze site de meeste stemmen. Op de tweede plaats eindigde Pampus weer waterdicht van Edward Neering en op de derde plaats Fort Ossenmarkt Weesp van Harro Smit.

Klik op onderstaande link en u ziet alle inzendingen.

http://www.stellingvanamsterdam.nl/index.cfm?art_id=54

NB:

De fotoxe2x80x99s worden als kaartenset uitgegeven. Uiteraard ontvangt u een aantal exemplaren van de bovengenoemde deze kaartenset. De kaartenset zal verkrijgbaar zijn bij verschillende forten en tijdens de Uitmarkt in Amsterdam op 29 en 30 augustus bij de promotiestand van de Stelling van Amsterdam.

De winnaar ontvangt het boek De Stelling van Amsterdam, Harnas voor de hoofdstad.

Vlaamse steden

Lex_50_jaar_059 Met Abel naar Antwerpen geweest en uitstapjes gemaakt naar Brussel, Gent en Brugge. Even weer aan de Westmalle ruiken en proeven. De geur van Wafels en het zoete vlaamse dialect. De gemiddelde Belg zit de Nederlander nog steeds niet zitten is weer gebleken. Prima dagen gehad met heerlijk weer en een prima ambiance.

Foto/tekst: Edward Neering