letterenloop Haarlem

Els_letterenloop_019 Vanochtend om 10.30 vertrokken naar Haarlem met Bo voor de jaarlijkse lettereloop. Een 10 km loop met schrijvers door Bloemendaal.

Op weg naar de snelweg A9 langs het stadion van de kersverse landskampioen. Het doet met deugd dat AZ op het stadion de gewonnen prijzen door de jaren heen "HEEL GROOT" op het DSB-stadion heeft gezet. Zowel de KNVB beker (4 maal gewonnen) als "de schaal" prijken op het stadion. Pijnlijk voor fanatieke Ajaxied Bo, motiverend voor mijzelf. Op de snelweg, voorbij de Velsertunnel, nog bijna een ongeluk doordat de auto voor ons de fietsendrager+ fiets verloor. Bo stuurde als een ervaren Rob Slootmaker om het metaal heen.

De loop zelf ging niet naar wens. Ik hoestte de eerste paar kilometer de longen uit het lijf (bronchitusachtige aandoening) Uiteindelijk 3 minuten langzamer dan vorig jaar en kwam binnen in een tijd 1 uur 2 minuten en 24 seconden Bo meldde dat hij 52,5 minuut over de finish kwam. De tijd heeft geleerd dat Bo’s uitspraken over uitslagen gecheckt moeten worden en ja hoor het blijkt 53 minuten en 09 seconden te zijn. (Zie voor uitslagen www.letterenloop.nl  Bo 851 (zie foto) en Edward 851 (zie onder)

Jouw uitslag

Letterenloop 2009
Edward Neering Heiloo
Startnummer 850
Categorie 10 km
Categorie M
Bruto uitslag Netto uitslag
finish 1:02:30

1:02:28

Dolf_jannsen_bakker_en_siebelink Schrijvers Jan Siebelink, Dolf Janssen en Bram Bakker

Els_letterenloop_020

Even strekken en dan als een speer weg!!