Wim Schreuders weg bij DWI

Uitermeer_edward_en_wim

Vandaag heeft de ministerraad besloten dat Wim Schreuders per 1 september word benoemd tot inspecteur-generaal van de Voedsel en Waren Autoriteit i.o (VWA). Deze nieuwe organisatie is een samenvoeging van de huidige VWA (voorheen de Keuringsdienst van Waren (KvW) en de Rijksdienst voor de keuring van Vee en Vlees (RVV), de Algemene Inspectiedienst (AID) en de Plantenziektenkundige Dienst (PD).

Wim Schreuders was sedert 17 mei 2004 Algemeen directeur van de DWI. Hij heeft de klus geklaard om een nieuwe dienst neer te zetten. Hij is de langst zittende directeur in de afgelopen 20 jaar en gaat weg om zich te verbeteren en niet vanwege politiek/bestuurlijk gedoe. Een prima resultaat door een prima kerel!

Edward Neering

Herstelling_portretten_op_uitermeer

Foto: Evert Middelbeek >> Wim Schreuders bij mij op bezoek bij Fort Uitermeer in 2008

Zilveren Els

Zilveren_els_2 Het moet niet gekker worden natuurlijk. Ik was voor de tweede keer bij Herstelling deze week. (was vrij deze week bij AGA Adviesgroep Amsterdam) Eerst met de bestuursdienst op werkbezoek en vandaag omdat Els Verkaik 25 jaar bij de gemeente Amsterdam werkt. De mooie rozen ontving ze van de stichting Herstelling en een warme heerlijke lunch boden de collega’s aan van DWI Werkbedrijf Herstelling.

Els is al jaren de kracht bij Herstelling en was jaren mijn secretaresse. Els bedankt!

Dat de sfeer er flink in zat hedenmiddag straalt van de foto af en omdat Alexander Senger nu eens keer zelf op de foto staat kan hij ‘m niet hebben genomen (tenzij zelfontspanner) Foto is genoemen door Ron Kempers.

Edward Neering

Zilveren_els_2

Op de foto:Fred Kanters Nico Kemper , Ingrid Hogenbirk, Alexander Senger , Edward Neering, Els Verkaik , Helena Hehanussa , Ferry de nieuwe re-integratieconsulent. Rob Kalksma en Cor van Doorn.