AZ-Roda JC

Az_30_juni_2008_011 Het was billenknijpen op de tribune bij AZ afgelopen woensdag. AZ speelde zijn slechtste helft van dit seizoen. In de tweede helft was er gelukkig herstel met mooi doelpunt van el Hamadoui en prachtige assist van Dembele. Vreemd dat de samenvating van Studio Sport totaal voorbijgng aan het feit dat AZ de laatste 10 minuten met 10 man speelde ivm blessureuitval van Porgonoli en het feit dat er al 3 wissels waren verbruikt.

Samenvatting zien van AZ tv klik op onderstaande link

http://www.az.nl/index.php?id=89

Vanaovnd AZ- Willem II en volgende week PSV- AZ. Als we deze wedstrijden winnen dan gaat het feest worden in Alkmaar eind April!!

Stadsschouwburg Haarlem en het rookverbod

Plattegrond_haarlem Gisteren naar de totaal gernoveerde Stadsschouwburg van Haarlem geweest samen met broer Paul en onze partners. Theatergroep Schudden bracht "Ruis" erg leuk en onderhoudend.

Daarna naar cafe de Briljant in hartje Haarlem en sinds de invoering van het rookverbod bevond ik mijzelf in weer in een kleine kroeg (Pijpelaar). Heb geconstateerd dat het toch wel lekker is zonder rookgordijn en zag tevens dat de kroeg was afgeladen met jong en oud. Geen probleem dus dat rookverbod en dus handhaven. Kan we wel voorstellen dat in hele kleine kroegjes met xc3xa9xc3xa9n eigenaar er in de toekomst uitzonderingen zullen worden gemaakt. Het rookverbod is Horecabreed een zegen en uiteindelijk zal het de Horecabranche ten goede keren.