Toespraak van Jordy en Roy tijdens begrafenis Frans

Frans_en_jolanda_na_de_oplevering_van_3

Deze foto van Frans en Jolanda is ingezonden door Jordy en Roy. Het is het moment van oplevering van het huis aan de Kees Verkerkstraat in Hoofddorp. Eigenlijk het moment dat de ziekte van Frans zich begon te manifesteren en de ellende voor hen begon.

Klik op onderstaande download en lees de toespraak van Roy en Jordy tijdens de begrafenisplechtigheid.

Download toespraak_voor_frans_van_jordy_en_roy.doc

Stichting Herstelling in Suriname bij ondertekning contract Fort Amsterdam

Suriname_2007_edward_ontvangt_kad_2 Klik op onderstaande link en lees over de ondertekening van het contract in Suriname om Fort Amsterdam te gaan opknappen. Fort Amsterdam ligt aan de atlantische oceaan op de splitsing van de Suriname- en Marowijnerivier. Het is een vervallen openlucht museum. De stichting Herstelling heeft, aldus directeur Edward Neering, een zeer belangrijke rol gespeeld om partijen bij elkaar te brengen om het Fort in ouder luister te gaan herstellen. Vooral Albert van der Lugt en Gerard Lutteken hebben een belangrijke rol hierbij gepspeeld namens de stichting Herstelling. Klik op onderstaande link voor meer info.

http://www.herstelling.nl/algemeen/nieuws/2008/0213/

Op de Foto: Edward Neering ontvang van de directeur van het SAO namens de Stichting Herstelling een afscheidscadeau en wordt bedankt voor de vele inspanningen die wij in 2007 hebben verricht.

Schepmaaltijd voor deelnemers Herstelling Forten

Herstelling_horeca_3_deelnemers_scheppe Kijk op www.herstelling.nl voor het unieke werkgelegenheidsproject van de Stichting Herstelling.

Sinds kort kijgen de mannelijke deelnemers van Herstelling iedere dag een schepmaalijd klaargemaakt door de "meisjes van Herstelling"(zie foto). Zo werkt het ene werkgelenheidsproject voor het andere werkgelegenheidsproject! Wil je meer lezen over wat het menu is van de schepmaalijd >> klik dan op onderstaande link.

Edward Neering

http://www.herstelling.nl/algemeen/nieuws/2008/0221/