De wiite keniaan

Finish_foto_paul_schoorlloop_1 Het moet niet gekker worden. De heren hardloperes uit familie en kenissenkring beginnen het hele land af te struinen om weer een loopje ergens te kunnen doen. Dit weekeinde was Schoorl aan de beurt met de "Groet uit Schoorlloop" Gekozen kon worden uit 10, 20 en 30 km. Paul Neering, Kees Schelling en Stefan Doebner waren van de partij. Uit grondig digitaal onderzoek blijkt ook Frank Neering meegelopen te hebben. Kees Schelling heeft tot 20 km stand gehouden bij Paul en Stefan maar toen moest ie er dan toch af. Hieronder de tijden 30 km:

1. Paul Neering > 2 uur 28 minuten en 10 seconden

2. Stefab Doebbner > 2 uur 30 minuten en 16 seconden

3. Kees Schelling >  2 uur  39 minuten en 22 seconden

Frank Neering eindigde op de 10 kilometer in een tijd van  53 minuten en 31 seconden. Een prima prestatie voor Neering in ontwikkeling echter als je de 30 km van Paul door driexc3xabn deelt kom je per 10 kilometer op 49 minuten. In een euforische stemming belde Frank zijn vader en noemde zichzelf "De witte keniaan". Nu is Kenia in oorlog en moet je hard lopen voor je leven of Frank dat nu al kan waarmaken is nog maar de vraag om hem te vergelijken met ons aller voorbeeld Densihmo. Voor Frank moet dit een uitdaging zijn om verder te gaan en zichzelf te verbeteren. Hij heeft er de juiste genen voor!

Op bovenstaande afbeelding is te zien hoe Paul gemiddeld in het gehele deelnemersveld zat. In feite een bronzen plak. Chapeau broer! Zelf ben ik op de 87 kg beland en heb de looptraining opgepakt. Deze week ben ik vrij dus met een versnelling en focus op verbetering van de conditie. Tegen alle andere lopers die regelmatig deze blog lezen "maak je schoenen maar nat". Op 10 mei of 10 juni zal ik de Kikarun van 10 km lopen.  De 10 km tijd van neef Frank zal ik als richttijd nemen.

Klik op ondeerstaande link. Eventuele loopfoto’s volgen later

http://evenementen.uitslagen.nl/2008/groetuitschoorl/