AZ- NAC

We waren er zelf bij vanavond. Ik bedoel > Abel en ik. 85 minuten was AZ heer en meester op het veld. De sfeer in het stadion is prima. Aan de lijn verschijnt Milano Koenders. AZ staat met 1-0 voor. Het publiek roept of scandeert "louis, niet doen", louis niet doen!! Louis van Gaal doet het toch en wisselt Medez da Silva voor MIlano Koenders. Net daarvoor, koenders stond al minuten koud te worden aan de kant, maakte Mendez da Silva een gigafout wat leidde toe de 1-1. Milano Koenders komt het veld binnen. Bij het tweeede balcontact maakt hij een onnodige overtreding en krijgt direct geel. Uit deze vrije schop komt uiteindelijk de 2-1 voor NAC na een gigablunder van Augustin.

Milano Koenders is dit sezoen gekocht van RKC. Hij had een fantatisch debuut bij AZ in een thuiswedstrijd van AZ. Weet niet meer tegen welke tegenstander. Koenders gaat om een giga manier de fout in het laatste kwartier tegen Nurnberg uit. AZ verliest in de laatste 10 minuten met 2-1!! In het afgelopen weekend een zeer zwak AZ tegen Heereveen maar een zeer zwakke Koenders. "Louis niet doen" wat het publiek scandeerde refereerde aan Nurnberg en Heereveen. Wat gevreesd werd gebeurde!! We konden het niet geloven maar het was wel een feit!! > AZ verliest van NAC!

85 minuten heer en meester en toch de pottenbak in! Het probleem dit seizoen. Immers een wedstrijd duurt 95 minuten. Nog vertrouwen in Louis van Gaal? Jazeker. Adagium is: Pom, Pom, Pom deze crises komt ook wel weer om!" Kortom uiteindelijk komt het goed!