Paul Neering tijdens halve Marathon

Paul_tijdens_de_halve_marathon_van_egmon De foto is mooi! Je ziet hier Paul om het rand van het gras lopen op de klappen op de duinkeien te vermijden. Zuinig lopen noemen we dat in het jargon. Hier worden de seconden op termijn gepakt. Het gelaat van broer Neering voorspelt echter niet veel goeds. Een kenner zou op dit deel van het parcours kunnen concluderen "dat er te vroeg is gepiekt", de tijd van 1. 42 .02 weersprak dit wel.

Discipline

Huwelijksfoto_het_ijsje_1 De eerste twee weken van januari kenmerken zich door een slinger van nieuwjaarsreceptie. Slecht voor de lijn en slecht voor de lever. Tegenwoordig willen organisaties zich ook onderscheiden met hun nieuwjaarsreceptie. Die van Herstelling was zeker een succes.. Morgen die van de ketensamenwerking en donderdag die van de Dienst Werk in Inkomen tot 22.00 uur s’avonds.

Bufetten en ijsjes vallen mij en ons ten deel levensgevaarlijk als je aan het werk bent voor een goddelijke lichaam. Er zit maar xc3xa9xc3xa9n ding op > Alle verleidingen trotseren, trotseren en nog eens trotseren en maar hopen dat morgenochtend de "sixpack"zich openbaart!!