Bij Nel Neering- Pouw op de koffie!

Nel Pouw en Edward

Vandaag met Tineke van Haarlem naar Warmond gefietst. Even bij Nel Neeirng- Pouw (weduwe van Theo Neering, die bijna zes jaar geleden is overleden) op de koffie geweest in Noordwijkerhout of eigenlijk Noordwijk. Deze vergissing leidde tot 40 minuten omrijden maar dat terzijde. Prachtige Vakantiehuisje daar zo lekker dicht tegen de duinen en de bollenvelden.

Bollenvelden 2013 pinksteren

. Leuk om Nel weer even te spreken, met de 50e verjaardag van Christa was het er niet van gekomen. Nel komt ook naar de Neeringreunie op zondag 2 juni. Bij het weggaan viel Tineke haar oog op de gereserveerde parkeerplek voor Neering (zie foto)

Neering parkeerplaatsnaam

Vervolgens richting Warmond waar Bregtje (de dochter van Tineke) woont met Jan Jaap. Samen hebben zij een zoon die Sam heet en die alweer drie jaar is. Jazeker, Tineke is Oma. Zie onder de foto dat Sam zich verschuilt om zich maar niet te hoeven aankleden.

Sam verschuilt zich achter drooghek

Prachtige moestuin op een eiland in de Kagerplassen hebben ze vlakbij het huis in Warmond. Via Leiden met de fietsen op de trein terug naar 072. Na een hapje te hebben gegeten blog ik volledig uitgeteld jullie dit bericht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.