Hoppa met de gewonnen KNVB beker!!!

AZ Edward met KNVB beker

Is ie mooi, of is ie niet mooi!  Goede marketing van Amstel Bier in Cafe Het Gulden Vlies in Alkmaar. Deze kan mooi in mijn fotoverzameling, Vorig jaar stond ik met beker van de Champions Leaque in het stadion van Real Madrid. Het verschil is dat ik voor de spaanse foto maar liefst 17 euro moest betalen en deze was gratis. Tevens ben ik geinterviewd door Het Noord Hollands dagblad. Het filmpje staat online > klik op de volgende link. >>>> http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/alkmaar/article22507683.ece/AZ-fans-op-de-foto-met-KNVB-beker

DSCF3152

AZ Edward met KNVB beker 2

Bovenstaande foto is genomen door het Noord Hollands dagblad, zie ook filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.