Zelfs straatnamen hebben onze naam

Neeringerweg

Dit is Andre met zijn zoon Jos, het is in het plaatsje Tegelen in Limburg. Jos, hier is zijn 3e levensjaar was deze vakantie ziek. Dus André en Marja naar de dokter, een zekere dokter Neering. Waarschijnlijk van de stamboom van Oud Oom Gerard uit Zwannenburg (tandarts)

Eén gedachte over “Zelfs straatnamen hebben onze naam”

  1. Dit was op vakantie in Limburg, bij Tegelen. Jos was 2, dus het zal ‘
    91 geweest zijn. We zijn daar nog met hem naar de dokter geweest, omdat-ie zo’n diarree had (Pindakaas! Nee, dat is poep Jos..) De dokter heette trouwens Neering! Het was er een van de ‘tandartsentak?’Jij weet dat vast precies Ed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.