Opa en Oma Prins

Oma Neering

Geertruida de Jong (77 jaar  geworden)

Geboren te Enkhuizen op 13 maart 1870

Gestorven op 17 maart 1947

Opa Neering

Dirk Prins (86 jaar geworden)

Geboren te Ilpendam  op 6 augustus 1856

Gestorven 11 januari 1943

Onder al het geweld van de familie Neering zouden wij bijna vergeten dat we ook nog een Moederskant hebben. Dit zijn Opa en Oma Prins, de vader en Moeder van Dora Neering- Prins. Zij zijn getrouwd in Enkhuizen op 4 augustus 1892. Opvallend is dat deze katholieken geen meerdere voornamen hebben. Oma Prins staat in het bevolkingsregister als Geertruida de Jong en opa Prins, als Dirk Prins. Ik heb een kopie van een uittreksel uit het bevolkingsregister van 16 januari 1943. Deze zat in de administratie van Ome Simon.

Huwelijksakte Opa en Oma Neering Prins

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.