Oom Anton Neeirng en Tante Stien

Anton en Stien

Kees en Emmy en hun 3 zoons zullen aanwezig zijn op de Neeringreunie op zondag 2 juni. Ook zullen Kitty en Wil Neering van de partij zijn. Kees en Wil zijn de zoons van Anton Neering, de broer van (o)pa Neering, Cor Neering. Zij in Amsteleveen opgegroeid. De zoon van Wil Neering, Patrick Neering, is helaas verhinderd die dag. Hoe dan ook een uitstekende vertegenwoordiging van de Anton Neeringtak!!

Thijs Neering op de Chinese muur

Op de foto boven: Tante Stien en Oom Anton

Op de foto onder: Thijs Neering (zoon van Kees en Emmy) op de chinese muur

Familie Neering Alphen ad Rijn

Onderste foto: Kees en Emmy en hun zonen Bart , Rob en Thijs

Rembrandtweg

Toevallig was ik op 29 april 2013 bij Carla Neering. Kon het niet laten om deze foto te maken. Oom Anton en Tante Stien woonden op de hoek op de 2e etage met de grote zolder. Opvallend destijds was dat zij een echte “zondagskamer” hadden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.