Nummer 13!

Halve Marathon Berlijn 7 april 2013

 

We zijn in Berlijn! Leuke stad om te zijn. Erg koud net zoals in Nederland momenteel. Sterker nog, er liggen overal resten sneeuw. Gistereen aankomst op Berliner Hauptbahnhof, een schitterend nieuw station. Vervolgens, na landing in hotel Ardea, naar de Kurfüstendam en vandaag een wandeling gedaan in “dat Mitte” zeg maar Oost Berlijn, van unten den Linden naar de Brandenburger Tor, naar het nwe Holecaustgedenkteken naar de Postdammerplatz over de lijnen waar vroeger de muur liep samen met Janny en Jan die we toevallig tegenkwamen bij de kopvande wandeling.. Vervoglens mijn startnummer opgehaald op het oude vliegveld Tempelhof in hangaar 5. Ja hoor, een oneven nummer en erger nog het eindigt op 13. Wellicht brengt het toch geluk om onder de twee uur te gaan eindigen!  Vanavond gegeten in een echt duits gasthuis in het Nicolaiviertel vlak bij Alexanderplatz en vervolgens neergestreken in ons stamcafe Neffes  (en dat al na één dag 🙂 ) aan de potsdammerstrasse met een heuse liveband. Morgen weer een wandeling rond de Kurfüsterdam.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.