Halve Marathon van Berlijn

Berlijn hardlopers

Op 7 april 2013 moet het dus gaan gebeuren. Na de enerverende halve marathon van Madrid op 1 april 2012 gaan we ons opnieuw begeven op internationale bodem. De stad waar Joe Jackson woont zal het nieuwe decor worden van een een pagina in onze hardloopgeschiedenis. Jan Ruijter, Harrie Roosendaal, Harry van der Wal, Kees Schelling, Paul Neering, Andre Neering, Kees Klaver, Sacha vd Ende, Angela van der Berg en Edward Neering gaan op jacht naar nieuwe records, nieuwe inzichten en ervaringen. Cultuur happen in een sportief sausje. Onder dit item alvast het parcours van de halve marathon. Nog twee maanden te gaan, we zijn er klaar voor en op deze blog zal regelmatig een update worden gezet!

Eén gedachte over “Halve Marathon van Berlijn”

  1. Hee Edje, even als medeblogcollega een reactie. Ook een heleboel niet-lopers gaan in april op zoek naar nieuwe inzichten en ervaringen, ik met name op cultureel gebied. Berlijn is een van mijn lievelingssteden.. En natuurlijk zullen we jullie, de sportievelingen onder ons, vol enthousiasme aanmoedigen! De wetenschap dat Joe Jackson tegenwoordig in Berlijn woont zal bij jou wellicht wel eens aan een nieuw record kunnen bijdragen. Op zoek naar een toepasselijke quote van Joe kwam Kees niet verder dan : “Don’t wanna be like that”. Dat betekent voor jou dan weer 1 concurrent minder in Berlijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.