Mediationtraining Alkmaar

Mediator fokke en sukkeBen nu twee weken in een mediationtraining. Inspannend maar leerzaam en aan de ene kant ervaar ik veel herhaling van de HBO maar ook veel nieuwe inzichten en vaardigheden. We gaan van open en actief luisteren naar parafrasseren, naar herettiketteren en even later zitten we in de basisbeginselen van de NLP. Van Paradoxale interventies naar Metacommunicatie en gevoelsrefelectie. Zeg maar “Goedemorgen luisteraars!!”

Hoe dan ook erg leuk om te doen. Volgende week een nieuwe sessie van twee dagen op vrijdag en zaterdag. In maart twee trainingsdagen en dan schriftelijk examen, daarna veel “vlieguren” gaan maken met veel rollenspelen en mediatons bijwonen als co-mediator. Aan eind van het jaar examen voor gecertificeerd Mediator van het NMI.

Ik volg de training aan het Mediationcollege Alkmaar. Goed en professioneel georganiseerd!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.