Frank Neering loopt voor KiKa de marathon van New York in 2013

Frank Neering gaat in november 2013 de marathon van New York doen. Hij doet dit voor het KinderKankerfonds (KiKa)*. Hij doet het dus voor het goede doel en wij gaan hem sponseren! Over het hoe volgt later meer.

De opbrengst van Run for KiKa gaat naar *Stichting Kinderen Kankervrij: KiKa. De Run for KiKa New York wordt in opdracht van KiKa door Emolife georganiseerd. Als sponsor levert u een bijdrage aan de essentiële onderzoeken om de genezingskansen van kinderen met kanker te verbeteren.

kijk op www.runforkikanewyork.nl en dan donaties op “Frank Neering” en voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.