Wandeling Tom Wellerloop 2009

Fotoxqcrq3iy De Tom Wellerloop kenmerkt zich doordat er twee activiteiten tegelijkertijd plaatsvinden. De Hardloopwedstrijd komt de wandeltocht tegen na zo’n 11 kilometer voor de hardlopers en 4 km voor de wandelaars. Elk jaar weer een hoogtepunt tenzij er iemand is verdwaald dan wel uitgeput voorbij komt en nog 6 km voor de kiezen heeft. Oordeel zelf over Jan Jacobse die op de foto hieronder de wandelgroep passeert.

Op de foto boven: Andrxc3xa9 Neering, Marja Keijzer, Cynthia Pijlman, Anneke Westerbos, Ans Vraneker, Froukje Klaver en Irene Nooteboom.

Jan_jacobse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.