Jordy Neering snelt ongetraind naar 1.54,14

Terwijl zijn ooms zich helemaal in het zweet trainen en vechten tegen de kilo’s heeft Jordy Neering, Zoon van Frans en Jolanda Neering, een geweldige 1.54,14 gelopen. De alles ongetraind en met een sterke basis in de eerste 15 km. De laaste 6 km moeten een hel geweest zijn gezien het verval naar meer dan 6.30 minuut per kilometer, wellicht hier later meer over. Zijn ooms zijn natuurlijk stinkend jaloers maar zijn blij met weer zo’n natuurtalent in de familie!

Naam Jordy Neering
Woonplaats Hoofddorp

Netto tijd 1:54:14
Netto tussentijden (verschil)
5 kilometer 23:54
10 kilometer 48:34
15 kilometer 1:15:24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.