Doelstelling HVMA niet gehaald!

Ik was zo goed op weg (10 km in 54 minuten) maar na meer dan 13 km bij een drinkpost met sponsjes verzwikte ik mijn linkerenkel en was genoodzaakt om vlak daarna stukken te lopen. Wilde eigenlijk uitstappen maar uiteindelijk toch doorgelopen en eindigde in 2.03.26. De doelstelling van onder de twee uur dus niet gehaald maar weet nu zeker dat het gewoon kan. Wel veel steun gehad van de techniek, mijn km tussentijden van mijn nieuwe Garmin. (blijven koersen om kilometertijden van rond de 5.25 min/sec) Kees Schelling was de snelste van de groep met een mooie tijd van 1.41 en Paul Neering stelde teleur in 1.49. Jan Kuijper kwam door in een mooie 1.51 en Kees Klaver in een degelijke 2.02.

Foto is genomen s’avonds in hotel in Zweden waar ik na de halve marathon van Amsterdam naar toe was gegaan. Tegenwoordig moet je ook overal bewijs voor aanleveren 🙂 !!

Eén gedachte over “Doelstelling HVMA niet gehaald!”

 1. Beste Edward,

  Toch een mooie prestatie gezien je verzwikte enkel!

  Ik werd vorige week zaterdag gebeld of ik mijn ”praatjes” van de avond ervoor in de kroeg wilde waarmaken. Ik vertelde dat ik de marathon in 1.40 wel even uit zou ”lopen”. Na enige twijfel besloot ik mijn stoute schoen aan te trekken. Ik heb met 0 km op teller volledig op de bonnefooi een tijd van 1.54.14(tijd van TCS) weten te noteren. Het horloge van een vriendin toonde 1.52.(kon het niet laten dit te melden).

  Ik heb gelopen onder de naam Marcel Gagel. Op maraton-photos.com vind je het bewijs!

  De 1.40 was een illusie, maar gezien het feit dat de enige inspanning die ik wekelijks lever het heffen van een glas is ben ik een tevreden atleet.

  Na de finish wist ik het zeker ”Er komt een volgende keer en dan zitten mijn kuiten gevuld met munitie voor 21 km”

  Groetjes thuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.