17 maart 2013 Halve marathon van Barcelona

Het is al weer een half jaar geleden dat we op bezoek waren bij Henk Bruning en Angela Theunissen in Madrid. Op 1 april 2012 liepen we met een grote groep de halve marathon van Madrid (medio maraton de Madrid). een fantastische ervaring in een verassende stad. De perikelen op de terugreis (staking franse verkeersleiders) waren minder maar al met al een onvergetelijke ervaring. De events gaan maar door, op 21 oktober (volgende week zondag) is er de halve marathon van Amsterdam waar oa Paul Neering, Kees Schelling en ondergetekende van start zullen gaan. Rond een uur of half vier een borrel in cafe van Zanten aan de Amstelveenseweg. Op Zondag 4 november is om 9.00 uur in de ochtend de start van de Tom Wellerloop bij Duin en Kruidberg (Santpoort Noord). Organisator Paul Neering heeft een andere route voor ogen en dat geeft weer een extra dimensie aan de enige loop in Nederland waar je zelf de weg moet vinden! Op 24 november is er de Westrandwegrun. Of een halve marathon of 10 km wedtrijd of fun. Kijk op hun site www.westrandwegrun.nl. Daarna nog de Kopperloop van Sportzaak Oosterbaan en vervolgens de Midwinterduinloop in Egmond binnen als voorbereiding van de halve marathon van Egmond (ik doe de kwart marathon)………………maarrrrrrrrrrr wat zag mijn oog laatst bij “het rondje Bergen”, Op 17 maart 2013 wordt de halve marathon van Barcelona gelopen, wellicht weer een unieke kans om internationaal toe te slaan en via Easyjet hoeven de reiskosten niet hoog te zijn. Geef maar even aan wie er interesse hebben. Daarnaast zorgen we voor een economische impuls voor onze Spaanse buren. Wie wil?

2 gedachten over “17 maart 2013 Halve marathon van Barcelona”

  1. Beste Edward, uiteraard wil ik de zuid europeese landen financieel ondersteunen tijdens de euro crisis. Griekenland, Portugal Spanje en Italie kunnen op mijn welverdiende vakantie euro’s rekenen. Op de fiets, wandelend, of hardlopend het maakt mij niet uit, als er maar beweging in zit.
    We, Janny en ik ontmoeten je graag na afloop van de halve van Amsterdam om onder het genot van een vochtherstellend drankje bij van Zanten deelname aan Barcelona te beklinken. Ik kijk met spanning uit naar de eindtijd van Kees Schelling en Paul Neering op de halve van Amsterdam! Gaan ze een P.R. Lopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.