“Rondje Bergen” erg zwaar!

Vandaag heb ik samen met Bo Bogaard het “rondje Bergen” gelopen. Erg zwaar parcours (deels verlegd vanwege de regen). Duintje op, duintje af maar dan wel in een schitterende omgeving en een heerlijk herfstzonnetje. Prachtig loopweer in een topomgeving. Bo kwam als eerste over de finish in een nog nader te duiden tijd. Hij was blijkbaar bekend bij de organisator want al zijn tijden van de diverse lopen van de afgelopen maanden werden in een sneltreinvaart opgenoemd, waaronder de weerbastige 8 EM van Purmerend. …..of zal hij voor deze gratis reclame voor Bofit toch hebben betaald?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.