Osdorp

Stadsdeel_osdorp_001 Was afgelopen week bij het Ouder Kind Centrum in Osdorp in gebouw "De Kikker (zie foto). Begin jaren negentig werkte ik in Osdorp bij de sociale dienst in het oude stadsdeelkantoortje en heb natuurlijk heel lang in Badhoevedorp gewoond. De eerste tongzoen deelde ik met een meisje uit de Domela Nieuwenhuisstraat in Osdorp. Winkelen/kleren kopen deden we in Osdorp. Osdorp was dus vanzelfsprekend een "verlengstuk" van Badhoevedorp en Sloten. Ook kwamen er veel jongeren uit Osdorp in jongerencentrum SmoeS waar ik jarenlang vrijwilliger was. Ik was er bijna 18 jaar niet meer geweest en heb mijn ogen uitgekeken en gezien dat er heel veel is vernieuwd. Of het nou ten goede is gekomen  aan Osdorp weet ik niet maar ik sprak een aantal bewoners en die meldden dat "het was wel beter geworden!!" (…) Een rigoreuse aanpak dus wat op termijn toch zeker zijn vruchten moet gaan afwerpen. Toegegeven als vrouw zou ik er s’avonds in het donker nog steeds niet graag lopen. We wachten af.

Stadsdeel_osdorp_004

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.