In november een eigen radiouitzending op Salto /Amsterdam FM

Gisteren was ik met René van Sprang bij de veiling van de stadsbank van Lening voor de voedselbank Amsterdam. Met de opbrengst wil de voedselbank een bus kopen voor vervoer van de voedselpaketten. Erg leuk om zo’n veiling mee te maken. De veiling werd begeleid door ‘Lady Charity” die de serieuze toon van de doorsnee veling onderuit haalde. De veiling vond plaats in de Brakke Grond.

Zelf heb ik een uur zendtijd gekocht bij Salto/Radio Dieperick. Ik krijg dus in november een heel uur om zelf te vullen. In mijn gedachten ben ik al hard aan de slag om het uur te vullen. Ik wil het vullen met muziek, maatschappelijke thema’s en een persoonlijk item. Het wordt waarschijnlijk 9 of 23 november tussen 10.00 uur en 11.00 uur. Dus zet het alvast in de agenda! wordt vervolgd!

Aansluitend door Het Parool geinterviewd. Vandaag in de krant op pagina 6!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.