Tineke maakt haar debuut in het AZ stadion!

Abel is een half jaartje exit naar Zweden (Gxf6tenborg) voor zijn studie. Gevolg is dus dat ik voor de komende thuis wedstrijden tot de winterstop van AZ iemand anders uitnodig om mee te gaan. Na een aantal afzeggingen vroeg ik uiteindelijk aan Tineke of zij niet een keertje mee wilde gaan. Voor het zevende jaar hebben Abel en ik een seizoenskaart bij AZ en nog nooit is Tineke het AZ-bastion geweest. Vandaag dus voor de eerste keer en ze vond het geweldig met vier juichmomenten (4-0) voor AZ.

Ook is zij voor de eerste keer in haar leven gefouilleerd (bij ingang van stadion), door een vrouw dat dan weer wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.