Marijke Neering op RTVNH

<a href="” title=”nieuws”>

Ja, het begint al een gewoonte te worden. Weer een Neering op TV, of beter gezegd Marijke Brugman en Rob Neering op TV. Het beatlemuseum in Alkmaar was op zoek naar het Volendamse meisje dat op het bed zat in het Hilton hotel tijdens de beroemde “bedactie” voor de vrede. Je kunt het hele item zien op www.rtvnh.nl en klik op nieuws. Doorklikken op het item (‘Meisje op beatlefoto gevonden”). Rob is kort in beeld en heeft de glansrol als een ware “side-kick”. Marijke uiteraard in de hoofdrol van het RTVNH nieuwsitem. Leuk hoor zo’n item op de regionale TV.

Het toeval doet zich voor dat ik er zelf in 2009 ook ben geweest in april. Ik was in het Hilton ivm een Avicenna opleiding met oa Nelleke Noordervliet als docente . Met plasticjes om onze schoenen heen mochten een collega en ik in de pauze van de cursus de kamer bezichtigen van Yoko en John. Nog helemaal in orginele staat met witte hoogpolige vloerbedekking. Overigens is het tapijt wel vernieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.