Marquette Tatasteel run 2012

Foto: Bo en Edward voor de Marquetteloop

Vanmorgen met Bo Bogaard (Bofit) de 31e Marquetteloop gelopen gesponserd door Tatasteel in Heemskerk. Al een aantal keren gelopen en werderom gekozen voor de
7km variant. Ieder jaar weer even knallen over de dijk bij Heemskerk en weer uitkomen bij de Patataloog en dan nog een laatste snok voor de ultieme kilometer. Bruto waren de tijden 38.24 voor Edward en 39.08 voor Bo. Trek daar nog 1 minuutje vanaf en voila er staan weer nieuwe pr’s op de Heemskerker Klokken. Leuke loop, goed georganiseerd alleen de kantine heeft een dik minpunt. Immers zo donker dat je er accuut depressief van kan worden en voor je het weet aan de seroxat zit, maar dat terzijde. In de evaluatie van de loop en van de week en daar weer aan gekoppeld het verleden kwam het mysterie naar boven van de “oranje doos”. Een verhaal over het weekend dat Oranje het EK 88 won en alle “opwinding” daar omheen.

Tijden:
Peter Veth 33,56 min
Jac Kaandorp 34,24 min
Edward Neering 37,39 min (snelste tijd in 2010 was 39,29)
Bo Bogaard 38,11 min

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.